Unique Cottage

Dit natuurhuisje heeft een slaapkamer met 2 bedden en ook een eigen badkamer met douche en traditioneel bad op pootjes, en nog eens zithoeken in de enorme living. De woonkamer is goed uitgerust met een geluidsinstallatie en flatscreen TV en een enorme open haard met kloostertafel waar met 16 gasten aan gegeten kan worden. Deze woning wordt vaak gebruikt bij ontvangst grotere groepen waar dan gezamenlijk gegeten kan worden. De keuken is modern uitgerust en voorzien van een borreti oven, magnetron, ijskast, nespresso machine, blender en een vaatwasser. Vanuit woonkamer heeft men een prachtig uitzicht over gehele Landgoed en zwemvijver. Gehele woning is gerenoveerd en voorzien van nieuwe bedden met boxspring matrassen

 

 

Prijzen.:

 

Weekeinde: vrijdag 16.00 uur  – zondag 12.00  uur:  € 250,00 per overnachting.

Midweek: maandag 16.00 uur – vrijdag 12.00 uur :   € 125,00 per overnachting.

Eenmalige schoonmaakkosten: € 75,00. Unique Cottage is geschikt voor 2 gasten.

Alle kosten zijn inclusief bedlinnen en opgemaakte bedden, badjassen, badlakens, hotelhanddoeken, keukenpakket, Nespresso Koffie, openhaardhout.

Perfect WIFI kanaal is aanwezig waardoor over gehele Landgoed ontvangst is.

Het gehele domein van ruim 6 ha staat  ter beschikking, er is een enorme vijver en hot tub aanwezig.

 

Omgeving:

De omgeving is prachtig voor maken van lange wandelingen en in de vroege morgen kun je groot wild spotten zoals edelherten, en evert zwijnen in nabijgelegen Deelderwoud. Het dorp Beekbergen biedt alles wat je nodig hebt er is een supermarkt aanwezig, bank, restaurants etc. Op slechts 2 minuten afstand met de auto. Perfect voor een leuk weekeinde of week ontspanning.

Nationaal Park de Hoge Veluwe, Paleis het Loo, Kroller Moller Museum, Burgers Zoo, Dolfinarium, Apenheul, Juliana Toren liggen slechts op 10 min afstand.

 

Maaltijden Een bezoek aan de Restaurant Poppe – Paslaan 7 Apeldoorn tel 0555223286 en de Woeste Hoeve-Oude Apeldoornseweg- 292-Beekbergen tel 0555063929 en Huisje James –Van Goldsteinlaan 20-Ugchelen tel 055-5382470 is zeker een aanrader(reserveren noodzakelijk)

Ook is het mogelijk bij Traiteur de Cantharel dagmenu’s te bestellen a € 5,50 p.p (vis,vlees,vega) deze bieden een mooi assortiment van lokale en streekproducten, maaltijden en dagmenu’s uit de keuken van de Cantharel adres Ugchelseweg 72 – Ugchelen open maandag-zaterdag 10.00-19.00 uur bestellen 055-3015230 en info@valkvers.nl www.valkvers.nl. Bij Traiteur de Cantharel vindt u versmaaltijden, soepen, salades en apeltaart uit de keuken van de Cantharel, delicatessen en mooie producten uit de regio, zoals boerderij-zuivel van Den Hoek en worsten van ter Weele.

 

Nationaal Park de Hoge Veluwe, Paleis het Loo, Kroller Moller Museum, Burgers Zoo, Dolfinarium, Apenheul, Juliana Toren liggen slechts op 10 min afstand.

 

Routebeschrijving

Het Landgoed is zeer centraal gelegen vanuit uit richting Arnhem A50 neemt u de afslag 23 Loenen – Eerbeek en gaat u rechts de Loenenseweg op en neemt u tweede onverharde weg de Solleweg aan einde ziet u rechts een houten entreepoort van Landgoed Sollewerf.

 

Vanuit de richting Apeldoorn A50 neemt u de afslag 23 Beekbergen en gaat u links over het viaduct de Loenenseweg op en neemt u de tweede onverharde weg de Solleweg aan einde ziet u een houten entreepoort rechts van Landgoed Sollewerf.

Unique Cottage

Unique Cottage

Unique Cottage