Hunting Lodge

De Hunting Lodge.

Dit natuurhuisje is op basis van 8 gasten en heeft 4 slaapkamers met 2 bedden. Een moderne badkamer met douche en toilet. De woonkamer is voorzien 3 grote toogramen met een prachtig uitzicht over het Landgoed en zwemvijver,  flatscreen TV en B&O installatie zijn aanwezig. Badkamer is modern en goed uitgerust met douche en toilet. Keuken is goed uitgerust en van oven,magnetron, gasfornuis , ijskast , koelvriescombinatie , en vaatwasser,nespresso machine,blender voorzien. Er is een buiten openhaard aanwezig met tafel en banken. Gehele woning is gerenoveerd en voorzien van nieuwe bedden met boxspring matrassen.

 

Prijzen:

Weekeinde.: vrijdag 16.00 uur –  zondag 12.00 uur:  € 400,00 per overnachting.

Midweek.: maandag 16.00 uur – vrijdag 12.00  uur:  € 250,00 per overnachting.

Eenmalige schoonmaakkosten bedragen € 95,00.
Hunting Lodge is geschikt voor 8 personen.

Alle kosten zijn inclusief toeristenbelasting, bedlinnen en opgemaakte bedden, badjassen, badlakens, hotelhanddoeken, keukenpakket, nespresso koffie, openhaardhout.

Perfect WIFI kanaal is aanwezig waardoor over gehele Landgoed ontvangst is.

Het gehele domein van ruim 6ha  staat  ter beschikking, er is een enorme vijver en hottub aanwezig.

 

Omgeving:

De omgeving is prachtig voor maken van lange wandelingen en in de vroege morgen kun je groot wild spotten zoals edelherten, en evert zwijnen in nabijgelegen Deelderwoud. Het dorp Beekbergen biedt alles wat je nodig hebt er is een supermarkt aanwezig, bank, restaurants etc. Op slechts 2 minuten afstand met de auto. Perfect voor een leuk weekeinde of week ontspanning.

Nationaal Park de Hoge Veluwe, Paleis het Loo, Kroller Moller Museum, Burgers Zoo, Dolfinarium, Apenheul, Juliana Toren liggen slechts op 10 min afstand.

 

Maaltijden Een bezoek aan de Restaurant Poppe  – Paslaan 7 Apeldoorn tel 0555223286 en de Woeste Hoeve-Oude Apeldoornseweg- 292-Beekbergen tel 0555063929 en Huisje James –Van Goldsteinlaan 20-Ugchelen  tel 055-5382470  is zeker een aanrader(reserveren noodzakelijk)

Ook is het mogelijk bij Traiteur de Cantharel dagmenu’s  te bestellen a € 5,50 p.p (vis,vlees,vega) deze bieden een mooi assortiment van lokale en streekproducten, maaltijden en dagmenu’s uit de keuken van de Cantharel adres Ugchelseweg 72 – Ugchelen open maandag-zaterdag 10.00-19.00 uur bestellen 055-3015230 en info@valkvers.nl www.valkvers.nl. Bij Traiteur de Cantharel vindt u versmaaltijden, soepen, salades en apeltaart uit de keuken van de Cantharel, delicatessen en mooie producten uit de regio, zoals boerderij-zuivel van Den Hoek en worsten van ter Weele.

 

Nationaal Park de Hoge Veluwe, Paleis het Loo, Kroller Moller Museum, Burgers Zoo, Dolfinarium, Apenheul, Juliana Toren liggen slechts op 10 min afstand.

 

Routebeschrijving

Het Landgoed is zeer centraal gelegen vanuit uit richting Arnhem A50 neemt u de afslag 23 Loenen – Eerbeek en gaat u rechts de Loenenseweg op en neemt u tweede onverharde weg de Solleweg aan einde ziet u rechts een houten entreepoort van Landgoed Sollewerf.

 

Vanuit de richting Apeldoorn A50 neemt u de afslag 23 Beekbergen  en gaat u links over het viaduct de Loenenseweg op en neemt u de tweede onverharde weg de Solleweg aan einde ziet u een houten entreepoort rechts van Landgoed Sollewerf.

Hunting Lodge

Hunting Lodge

Hunting Lodge