Charming Cottage Woonhuis Eigenaar

De Charming Cottage.

 

Dit natuurhuisje ligt in een prachtige omgeving midden in de bossen met een zwemvijver en hout gestookte hot tub. Het terrein is 60.000M2 en heeft genoeg ruimte voor spelen voor de kinderen, er is een trampoline aanwezig en speelhuis op holle boomstam met glijbaan en schommel je kunt zwemmen in de enorme zwemvijver. De woning is recentelijk gerenoveerd en in goede conditie.

 

Omgeving:

De omgeving is prachtig voor maken van lange wandelingen en in de vroege morgen kun je groot wild spotten zoals edelherten, en evert zwijnen in nabijgelegen Deelderwoud. Het dorp Beekbergen biedt alles wat je nodig hebt er is een supermarkt aanwezig, bank, restaurants etc. Op slechts 2 minuten afstand met de auto. Perfect voor een leuk weekeinde of week ontspanning.

 

Nationaal Park de Hoge Veluwe, Paleis het Loo, Kroller Moller Museum, Burgers Zoo, Dolfinarium, Apenheul, Juliana Toren liggen slechts op 10 min afstand.

 

Routebeschrijving

Het Landgoed is zeer centraal gelegen vanuit uit richting Arnhem A50 neemt u de afslag 23 Loenen – Eerbeek en gaat u rechts de Loenenseweg op en neemt u tweede onverharde weg de Solleweg aan einde ziet u rechts een houten entreepoort van Landgoed Sollewerf.

 

Vanuit de richting Apeldoorn A50 neemt u de afslag 23 Beekbergen en gaat u links over het viaduct de Loenenseweg op en neemt u de tweede onverharde weg de Solleweg aan einde ziet u een houten entreepoort rechts van Landgoed Sollewerf.

Charming Cottage

Charming Cottage

Charming Cottage