Bed & Breakfast Landgoed Sollewerf

 

De prachtige natuurhuisjes op Landgoed Sollewerf in Beekbergen, liggen uniek gesitueerd direct ten oosten van de Veluwe. Het landgoed ligt op 60.000 m² natuurgebied, voorzien van een zwemvijver en een houtgestookte Hottub. Tijdens uw verblijf in een van onze natuurhuisjes kunt u zowel te voet als met de fiets de prachtige natuurgebieden in de omgeving verkennen.

In de omgeving van Beekbergen zijn dan ook uitgestrekte bossen en heidevelden te vinden, waar u in de vroege ochtend en in de avondschemering kans maakt op het zien van edelherten, reeën en wilde zwijnen. Dassen en marters laten zich lastiger zien. Broedvogels zijn zwarte specht, bonte vliegenvanger, boomleeuwerik en gekraagde roodstaart. In de winter zijn er klapeksters en blauwe kiekendieven te zien.

 

In het dorp zelf vindt u een aantal gezellige restaurants en terrasjes. Daarnaast ligt ten oosten van het dorp een oud station, waar in de zomermaanden een oude stoomtrein over een traject rijdt. Andere interessante locaties zijn de watervallen bij Loenen en de heidevelden van de Loenermark.

Hunting Lodge

De Hunting Lodge biedt plaats aan 8 gasten en heeft 4 slaapkamers met 2 bedden, een moderne badkamer met douche en toilet.

Lees meer

Unique Cottage

Deze woning heeft een slaapkamer met 2 bedden en ook een eigen badkamer met douche en een traditioneel bad op pootjes, en nog eens zithoeken en een enorme openhaard.

Lees meer

Charming Cottage

Deze woning heeft 1 slaapkamer met 2 bedden en eigen badkamer en een 1 slaapkamer met 2 bedden beneden en 3 bedden op de vide met ook een eigen badkamer.

Lees meer